Przejdź do treści
Polski
  • Brak sugerowanych wyników, ponieważ pole wyszukiwania jest puste.

Powiadomienia o rezerwacjach

Otrzymuj przypomnienie dzień przed rezerwacją miejsca parkingowego i zrezygnuj z niej jednym kliknięciem.

Powiadomienia o rezerwacjach przypominają Ci o zbliżających się rezerwacjach miejsc parkingowych. Jeśli masz zarezerwowane miejsce na następny dzień, Tidaro wyśle Ci przypomnienie na telefon. Po jego kliknięciu zobaczysz szczegóły rezerwacji i możesz szybko z niej zrezygnować, jeśli miejsce nie jest Ci już potrzebne.

 

Dobrze wiedzieć: powiadomienia działają tylko wtedy, gdy zostały włączone podczas konfiguracji Tidaro w Twojej firmie. Aby włączyć lub wyłączyć tę funkcję w trakcie korzystania z Tidaro, firma może skontaktować się z nami pod adresem pomoc@tidaro.com. Obecnie wszystkie powiadomienia są w języku angielskim.

W skrócie

  • Przypomnienia są wysyłane po południu, dzień przed rezerwacją.
  • Po zalogowaniu się do aplikacji mobilnej Tidaro decydujesz, czy zezwolić na powiadomienia.
  • Możesz zarządzać powiadomieniami w swoim profilu Tidaro i wyłączyć je w ustawieniach telefonu.
  • Jeśli miejsce nie jest Ci potrzebne, kliknij Release for tomorrow.

Jak włączyć powiadomienia o rezerwacjach

  1. Zaloguj się do aplikacji mobilnej Tidaro.
  2. Aplikacja zapyta, czy chcesz zezwolić na powiadomienia.
  3. Na następnym ekranie zdecyduj, czy zezwolić na powiadomienia, czy całkowicie je wyłączyć.

Tidaro-notyfikacje

Później możesz zarządzać powiadomieniami w swoim profilu Tidaro. W każdej chwili możesz też wyłączyć je w ustawieniach telefonu.

Jak wyświetlają się przypomnienia

Jeśli nie korzystasz akurat z Tidaro lub aplikacja działa w tle, przypomnienie pojawi się w centrum powiadomień telefonu.

Jeśli aplikacja jest otwarta, przypomnienie nie pojawi się w centrum powiadomień. Zamiast tego aplikacja automatycznie wyświetli ekran z nadchodzącymi rezerwacjami.

Jak zrezygnować z rezerwacji z poziomu przypomnienia

  1. Kliknij przypomnienie lub otwórz aplikację, aby zobaczyć ekran z nadchodzącymi rezerwacjami.
  2. Sprawdź szczegóły rezerwacji.
  3. Jeśli miejsce nie jest Ci już potrzebne, kliknij Release for tomorrow.